2016  E-nest

We hadden progesteron geprikt, volgens de meting zou 2 december de optimale dag zijn. Nou dat klopte helemaal: de dame en heer zagen elkaar, er was geen voorspel meer nodig, binnen 5 minuten was het gepiept en hebben ze 15 minuten gekoppeld gestaan. Baukje gedroeg zich tijdens de dracht duidelijker rustiger dan anders, ze had last van ochtendmisselijkheid. 29 januari zakte de temperatuur naar 37.1 en begon ze met kranten en kussens in de werpkist te graven en een nestje bouwen. Op 30 januari 2016 kwamen de 6 pups vlot ter wereld.

v.l.n.r. Eefke,  Eelke (Muis) , Epke,  Elske (Rimke),  Eike (Jelle),  Eize (Bulli)

 

Strandpret

Riemen in de knoop......Met de pups op visite bij Eelke zijn ouders, in de auto, in de lift, het was weer een hele ervaring, na afloop moesten ze echt even bijslapen :-)

Het E-nest op de Fokkersdag, ze zijn er allemaal! Er zouden 3 pups door gaan in de fokkerij, door verschillende oorzaken is het er bij geen van 3-en van gekomen. Kort voor zijn 5e verjaardag moesten de baasjes van Epke het moeilijke besluit nemen om hem in te laten slapen. Half september 2021 is Bulli (Eize) ingeslapen, hij liep mank en tijdens een scan bleek hij een tumor in het schoudergewricht te hebben.

 

 

Terug naar boven

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb