G-nest week 4

We hebben geen doos meer waar  alle pups in passen tijdens de schoonmaak, dus hebben we de bench in gebruik genomen. De pups slapen rustig verder, overgrootmoeder Renske waakt over het stel en wacht geduldig af of ze de kans krijgt om de pups te kunnen verzorgen.

Mama komt zo nu en dan even langs en ziet dat het goed gaat.

Onderonsje met mama

Nieuwsgierige Grytje                               Hebbes

We hebben het deurtje van de werpkist open gezet, in 1e instantie maken ze nog geen aanstalten om naar buiten te gaan, later op de dag zijn ze mama achterna gelopen en hebben ze de puppyren verkend. Nu zijn er al twee heren die op het deurtje kloppen als ze moeten plassen.   De volgende dag wordt er in korte sessies volop 'buiten' geplast, gepoept en gespeeld en leren de pups uit een bakje water drinken.

Fimke is bezig om pups te wassen, beppe Baukje is er stiekem ook bij in gegaan om haar dochter te helpen bij het verzorgen.

Om de pups te laten wennen aan vast voedsel krijgen ze in puppymelk geweekte brokjes. Ze weten er wel raad mee, ze slobberen er rustig van. Daarna een schoon kleedje in de kist en als toetje een slokje van mama.

Ook deze week is er een paar keer visite geweest om de puppy's te knuffelen, mama eiste ook wat aandacht voor haar zelf op, de lieverd. We hebben houden en keren met Baukje, ze is heel erg schijnzwanger en wil zo graag bij de pups, als dat niet lukt huilt ze als een wolf.....

 

 

 

Terug naar boven

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb