G-nest week 5

De pups zijn vier weken oud. De melkproductie van Fimke neemt af, de pups krijgen vanaf nu 3x per dag geweekte brokjes en een stukje Energique vlees voor de nacht. Er wordt steeds meer gestoeid en langer gespeeld en deze week mogen de pups aan de buitenlucht ruiken.

Gosse helpt graag pap omroeren en met mama de restjes opmaken

Eelke heeft de catwalk naar buiten klaargezet, de eerste nieuwsgierige meldt zich. Inmiddels zijn ze allemaal al een keer op en neer geweest. Mama geeft de laatste nog een duwtje in de goede richting. De wind staat er in en het voelt fris aan buiten, we houden de sessies kort.

Dit weekend hebben de pups tijdens de schoonmaak van de puppyren de kamer verkend. Eerst een keertje zonder kleed om te voelen hoe het is om op een stenen vloer te lopen, daarna gauw het kleed weer neer gelegd om te voorkomen dat de pups uit zouden kunnen glijden.

Mama zorgt heel goed voor de pups, ze wil haar kauwsnacks graag met de pups delen, maar die lusten nog steeds liever een slokje melk.

Knuffelen met de baas tot dat mama langs komt, een slokje scoren is belangrijker, een van de pups krijgt het later in de gaten en kijkt met een blik van "mis ik iets?"

 

 

 

Terug naar boven