G-nest week 2

Deze eerste periode staat in het teken van Rust, Reinheid en Regelmaat, de pups drinken, slapen en groeien. Dat geeft ons tijd voor de administratie: de stambomen zijn aangevraagd, de puppypakketten besteld en het contact met de aanstaande eigenaren komt op gang.

Voordat Fimke uit de werpkist gaat creert ze eerst een warm nestje. De kleedjes worden omgevouwen, ze pakt de pups in en gaat dan zelf op de tegels liggen afkoelen.

De puppypakketten zijn al geleverd en door oma Baukje goedgekeurd.

Heel slim laat Fimke een deel van de pups aan 1 kant drinken, mama sluit dan de bar door zich op de andere zijde te draaien waarna de overgebleven pups de andere streng kunnen legen.

Na de soppen van de werpkist heb ik de pups alweer op hun schone kleedje gelegd, Fimke moet toch echt zelf nog even checken of er geen pups in de doos zijn achtergebleven. Deze doos wordt ook alweer te klein, de pups zijn inmiddels allemaal verdriedubbeld in gewicht.

Fimke krijgt krassen op de tepels, hoogste tijd voor de eerste manicure

De pups verspreiden zich door de werpkist en gebruiken de knuffels als kussentje en verstopplek als ik weer met die camera aan kom zetten.

 

 

 

Terug naar boven