Tot onze verrassing bleek Baukje zeer in de smaak te vallen bij keurmeesters. Ze was nog maar 10 maanden oud toen ze op de Winner 2013 beste van het ras werd en in de erering maar liefst 3x op het podium kwam! Ook in latere jaren sleepte Baukje vele bekers en titels binnen.

Showuitslagen Baukje

Door corona waren er in 2020/2021bijna geen shows. De Clubmatch van de KC Sneek ging beide jaren wel door, op een ruim buitenterrein. In 2021 heeft Baukje meegedaan, de keurmeester was mevrouw Van Adrichem-Boogaert Kwint. Ze was heel blij Baukje nog een keer te mogen keuren op veteranenleeftijd. Vanwege drukte met Fimke haar nestje had ik van te voren weinig geoefend , het gangwerk liet dan ook te wensen over. Maar Baukje kreeg een Uitmuntend en een prachtig keurrapport, ze werd Reserve Beste Teef en Beste Veteraan bij de Stabij's. In de erering haalde ze de 2e plaats bij de Veteranen en kreeg een mooi beker. Een mooie afsluiting van haar showcarriere?

2022: Baukje ziet er momenteel zo mooi uit dat we haar toch weer voor een paar shows ingeschreven hebben. Op 23 april was de NVSW Clubmatch, hier haalde Baukje een Uitmuntende 2e plaats in Veteranenklasse. We kwamen thuis met een mooie beker en handige rugzak.

 

Baukje heeft door dat er lekkers voor honden in de tas zit

Op 2 juli naar Houten geweest voor de Utrecht Outdoor Show. Baukje werd 1e, Beste Veteraan en reserve Beste Teef met een mooi rapport.

In de schaduw onder een boom wachten op de erering

 

Op 11 september was de volgende show: Zwolle Outdoor. Baukje haalde een Uitmuntend 1e plaats en haar 2e Veteranen kampioenspunt. Baukje werd Beste Veteraan, er was op deze show geen erering programma, dus we waren mooi op tijd met een mooi rozet weer thuis.

Een week later, op 17 september, naar Maastricht geweest. Op deze show waren 4 veteranen teefjes ingeschreven dus dat was spannend ! Baukje haalde de 1e plaats en werd Beste Veteraan. Hoera, missie geslaagd: ze is nu Nederlands Veteranen Kampioen en Grand Champion!

Maak jouw eigen website met JouwWeb