G-nest week 8

De laatste week is ingegaan. Vanochtend zijn we op visite geweest bij Eelke zijn ouders en mochten de pups met de lift naar boven. Vanmiddag is de NVSW langs geweest voor de nestcontrole, het oordeel: 'forse stevige pups, leuke karakters en lekker vrij en speels'.

De reuen houden van bloemen en planten, al snel     zijn de pups gevloerd door alle nieuwe indrukken

Totaal niet onder de indruk van dat grote beest in de tuin.       Uitstapje naar de Welkoop in Sneek, het was er niet druk, de medewerkers hadden alle tijd om te knuffelen, de pups hebben het schap van Prins Voeding gevonden en een ontmoeting met Vlaamse reuzen gehad.

We hebben de ballenbak na vier en half jaar maar eens van zolder gehaald. Zo mooi om te zien hoe behoedzaam de pups het nieuwe object benaderen om een paar minuten later te besluiten dat het niet echt gevaarlijk is en er rollebollend met z'n allen doorheen te gaan.

Met dit nest helaas geen tripje naar het strand, door de storm en regen van de afgelopen dagen is het uitstapje letterlijk in het water gevallen. De ene na de andere pup vliegt uit, met nog maar 2 pups over besteden mama en de beppes weer meer tijd aan de opvoeding en verzorging.

Gabe ligt te slapen tot zijn baasjes hem komen ophalen.

We ruimen de puppyspullen op en de woonkamer wordt langzaam aan weer van ons. Hoogste tijd om meer aandacht aan de volwassen honden te besteden. Het was een enerverende periode met deze 5 prachtige lieverds, we wensen de nieuwe pupeigenaren heel veel geluk!

Een week na het vertrek van de pups krijgt Fimke een behandeling bij de osteopaat om haar herstel te bevorderen. Ze is eerst nog bezig met de omgeving maar dan geeft ze zich er aan over en wordt 'zen'

 

 

 

Terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb